TOPUL FIRMELOR ALBA 2022


Deveniți PARTENER al celui mai prestigios eveniment organizat pentru mediul de afaceri din județul Alba!

TOPUL JUDEȚEAN AL FIRMELOR 2022, organizat de Camera de Comerț si Industrie Alba, ediție aniversară, cea de-a XXX-a, Alba Iulia 2023!

Topurile județene sunt organizate de către Camerele de Comerț, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Clasamentul Topului Firmelor din Județul Alba reunește firmele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, din cele care au depus bilanțul contabil pentru exercițiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidențiate firmele care au reușit să se claseze pe locurile I, II și III, structurate pe domenii, grupe de activitate și clase de mărime, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului. Topul analizează indicatori precum – cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Topurile județene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism).

Parteneriatul presupune avantaje precum:

– Comunicarea în toate materialele evenimentului (comunicare de presă, articole, bannere, roll-upuri etc.);

– Amplasarea logo-ului companiei pe site-urile www.cciaalba.ro;

– Reclamă/machetă publicitară/advertorial în newsletter-ul electronic al CCI ALBA;

– 1x full page reclamă în Catalogul topului Județean al Firmelor 2022;

– Roll-up companie amplasat în zona de decernare a premiilor din cadrul evenimentului;

– 2 invitații la eveniment.

Dacă sunteți interesați de înscrierea/apariția în catalog cu un spațiu publicitar de promovare al firmei/produselor dvs., va rugam sa ne contactați.

Detalii suplimentare, legate de contractul de publicitate, pot fi obținute de la sediul Camera de Comerț și Industrie Alba, Departamentul Consultanta. Telefon: 0258 811772, email: consultanta@cciaalba.ro, anca.orzea@cciaalba.ro.