Se organizează curs de formare profesională programul de instruire „NOŢIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENĂ”


Camera de Comert si Industrie Alba organizeaza cursul de formare profesionala PROGRAM DE INSTRUIRE ,,NOŢIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENĂ”, în conformitate cu Ordinul comun al Ministerului Sănătăţii Publice nr. 1225/5031/2003, pentru modulul Servicii de producţie, depozitare, transport şi comercializarea alimentelor, inclusiv alimentaţie publică şi a colectivităţilor.

Cursul se adresează operatorilor şi vânzătorilor din industria alimentară, managerilor, şefilor de secţie şi directorilor pentru asigurarea calităţii în unităţile cu profil alimentar, respectiv producţie, comercializare, depozitare, transport, inclusiv în unităţile de îmbuteliere a apei, precum şi personalului de îngrijire din sectorul alimentar personalului de îngrijire din sectorul alimentar, celor din saloanele de infrumusetare (ingrijire corporala – cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj etc), celor din domeniul deratizare, dezinsectie, dezinfectie.
Taxa de participare: 100 lei/ cursant.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul C.C.I.A. Alba, str. Frederic Mistral, nr. 3, Alba Iulia, tel: 0258/811772

1 comments

  • Burz marius
    / Răspunde

    Buna!
    Am un salon de masaj și am nevoie de cursu de prim ajutor și cursu de igiena,cât mă costa și când a-și putea sal fac?

Lasă un comentariu