Schema de stagiu – ,,Vulcanus in Europe” – schemă de stagiu pentru companiile europene, implicit românești


Camera de Comert si Industrie a Romaniei are placerea de va informa in legatura cu o schema de stagiu creata pentru companiile europene si, implicit, romanesti care sunt interesate sa gazduiasca un stagiar japonez cu pregatire in cercetare si dezvoltare tehnologica, in perioada 23 august 2021 – 18 martie 2022.

Schema de stagiu – ,,Vulcanus in Europe” – este dezvoltata de Centrul pentru Cooperare Industriala UE-Japonia in colaborare cu Directoratul General pentru Piata Interna, Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri din cadrul Comisiei Europene si Ministerul Economiei, Comertului si Industriei din Japonia. Scopul acestui proiect este de a contribui la o mai buna cunoastere a mediului de afaceri din Romania, precum si pentru a dezvolta relatii de colaborare solide cu Japonia.

Companiile eligibile pentru acest program trebuie sa activeze in domeniile industrial sau de servicii si practici arhitecturale. In plus, antreprenorii rornani interesati de acest proiect pot selecta stagiarul japonez in functie de profilul companiei si criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca studentul. Termenul limita pentru a aplica la acest proiect este 15 octombrie 2020.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta schema de stagiu, conditiile de eligibilitate si modul in care puteti aplica, va recornandarn sa consultati website-ul EU-Japan Center (www.eu-japan.eu), iar intrebarile va invitam sa le adresati la urmatoarea adresa de e-mail: vulcanus@eu-japan.eu.

Tags

Lasă un comentariu