INFORMARE PROIECT E-TIC 2020, POCU/860/3/12/140600


Camera de Comert si Industrie Alba implementează împreună cu Partenerii: BUSINESS SAGA și ASOCIAȚIA PENTRU DEZVOLTARE ORGANIZAȚIONALĂ INOVARE ȘI SUSTENABILITATE, Proiectul E-TIC 2020, POCU/860/3/12/140600.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și se desfășoară în Regiunea Centru si Nord-Vest.

Formarea profesională cu certificare internă din cadrul Proiectului E-TIC 2020

30 de angajați din IMM-uri vor avea certificare internă a competențelor digitale de bază. Aceștia vor  fi repartizați în 6 serii a câte 5 angajați fiecare . Sesiunile de instruire vor avea o durată de 60 de ore, desfășurate într-un orar flexibil adaptat la programul de muncă al participanților. Astfel vor fi abordate:

  • 4 serii ”Excel+WORD+PowerPoint” – Noțiuni esențiale în utilizarea programelor oferite de Microsoft, editarea și redactarea de documente, realizarea prezentărilor PowerPoint, realizarea de calcule și grafice, structuri tabelare, la care vor participa 20 de angajați din IMM-uri
  • 1 serie ”Internet și Outlook” – Noțiuni esențiale cu privire la navigarea pe internet și noțiuni de bază în utilizarea serviciului de mail Outlook, la care vor participa 5 angajați din IMM-uri
  • 1 serie  “Google Suite Essentials” – Soluții și aplicații IT oferite de Google pentru colaborarea mai eficientă a echipelor, editarea și salvarea documentelor în timp real, realizarea de videoconferințe; posibilitatea de a lucra de la distanță, la care vor participa 5 angajați din IMM-uri.

Pentru înscrieri sau alte detalii, vă rugăm să vă adresați:

Expert Recrutare Selecție: Carmen Nicoleta Felea

Telefon: 0741 668 163 , E-mail: consultanta@cciaalba.ro

Lasă un comentariu