Împreună pentru un #viitormaiverde.


Impreuna pentru un viitor mai verde. Pas cu pas.

Ne dorim ca in anul 2021 acest slogan sa se materializeze in actiuni si sa rezoneze cu cat mai multi oameni. Pentru fiecare dintre noi „ viitor mai verde” poate insemna o viata mai buna, mai multa grija fata de semeni, mai multa implicare in viata comunitatii, in activitati civice , de voluntariat,  etc. Indiferent ce insemnatate ii acordam, important este sa actionam, sa incepem sa miscam lucrurile si sa producem schimbari. Impreuna!

E- Collect  este un operator regional autorizat pentru colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si a deseurilor de baterii si acumulatori (DBA), care desfasoara activitati de educare, informare , colectare cu adresabilitate atat persoanelor fizice cat si  juridice.. Prin implicare si consecventa, prin eliminarea corecta a deseurilor electrice, cu totii putem sa contribuim la reducerea impactului negativ asupra mediului.

Realizam colectarea gratuita a echipamentelor electrice si electronice, ce rezulta din casarea periodica, direct de la sediile firmelor si institutiilor, cu eliberarea documentelor legale necesare scoaterii conforme din evidentele contabile si de gestiune.

Potrivit legii, este interzisa eliminarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) sub forma de deseuri municipale nesortate, precum si predarea lor catre alti operatori economici decat cei autorizati pentru colectarea DEEE.

Toate deseurile electrice colectate de noi gratuit sunt sortate conform cerintelor/normelor tehnologice si apoi transferate catre reciclatori autorizati, raspunzatori pentru procesarea si eliminarea lor nepoluanta. Totodata, cantitatile colectate, sortate si trimise la reciclare sunt raportate catre autoritatile de mediu, conform cerintelor legale.

Pentru informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie la numarul de telefon unic 0755. 406406 sau va invitam sa vizitati pagina noastra de internet: www.roecollect.ro.

Lasă un comentariu