Cea de-a 129-a ediție a târgului CANTON se va desfășura în spațiul online în perioada 15-24 aprilie


CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE ROMANIA – CHINA  în colaborare cu Centrul de Comerț Internațional al R.P. Chineze (CFTC) vor organiza participarea companiilor românești la cel mai mare eveniment de tip expozițional pentru import și export, care va avea loc la CANTON la mijlocul lunii aprilie a.c., în format online.Cea de-a 129-a ediție a târgului de import și export din China va avea loc online între 15 și 24 aprilie.

Continuarea desfășurării celei de-a 129-a sesiuni online își propune să consolideze dezvoltarea socială și economică în condițiile actuale de epidemie cu SARS-CoV-2. Târgul are în continuare rolul de platformă cu deschidere generală și va contribui la menținerea bunei funcționări a lanțurilor industriale și de aprovizionare ale comerțului internațional.

Menționăm că pentru reprezentanții companiilor din județ care doresc să beneficieze de întâlnirile B2B pentru găsirea de parteneri chinezi pentru proiectele lor de afaceri este organizată o întâlnire pregătitoare care va avea loc online la data de 2 aprilie, începând cu ora 10:00, pe platforma ZOOM.

Pentru înscrieri, companiile interesate sunt rugate să transmită pe adresa de email office@ccroch.ro următoarele date:

  • denumirea companiei,
  • reprezentantul companiei,
  • Codul Unic de Înregistrare (CUI),
  • telefon și email.

https://www.cantonfair.org.cn/en/about/overview

Lasă un comentariu