MISIUNE ECONOMICĂ – ROMÂNIA – CHINA – TAIWAN


1 – 7 IUNIE 2024

În perioada 1 – 7 iunie 2024, Camera de Comerț și Industrie a României, va organiza o misiune economică în Republica China – Taiwan, ce are ca scop dinamizarea relațiilor economice bilaterale și identificarea oportunităților de cooperare și de dezvoltare a dialogului între reprezentanții mediilor de afaceri din România și Taiwan.

Cu această ocazie, CCIR intenționează să formeze o delegație de afaceri la care vor participa reprezentanți ai unor companii romanești de vârf din domenii de activitate precum: IT &C, energie (upstream, downstream, energie verde ), construcții civile și industriale, infrastructura și transporturi feroviare, agricultură și industria alimentară, transporturi navale.

Agenda profesională a delegației de afaceri, pe care o va conduce dl. Mihai Daraban – Președintele CCIR, va include participarea la Târgul International COMPUTEX, unul dinte cele mai mari și importante târguri de IT &C, inovații și soluții pentru dezvoltare sustenabilă din Asia de Sud-Est, organizat la Taipei. De asemenea, în cadrul misiunii economice va fi organizat Forumul Economic România – Taiwan, urmat de vizite la companii și centre de producție de profil, precum și întâlniri de lucru cu reprezentanții administrației portuare taiwaneze.

Pentru mai multe detalii referitoare la agenda, pachetele de călătorie vă rugăm să ne contactați la :

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 01 10
Fax: +4021 319 00 92
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro