Topul Firmelor 2021

Camera de Comerţ si Industrie Alba premiază excelența în afaceri prin Topul Firmelor 2021 din judetul Alba, Ediția a XXIX-a.
Topul judetean al firmelor reprezintă un clasament obiectiv și concludent, precum și o bună ocazie de a premia performanța economică a firmelor din județul nostru pe anul 2021.
Anul acesta, Camera de Comerț și Industrie Alba va organiza Topul Firmelor, conform măsurilor in vigoare, în contextul prevenirii și combaterii îmbolnăvirilor cu SARS CoV 2.
Informații suplimentare privind taxa de participare pot fi obținute de la sediul Camerei de Comerț și Industrie Alba, Departament Consultanță, tel: 0258/811772, fax: 0258/811771, email: consultanta@cciaalba.ro, anca.orzea@cciaalba.ro, persoane de contact: Orzea Anca Daniela și Felea Carmen Nicoleta.

Camerele de comerț sunt organizații autonome, neguvernamentale, apolitice, fără scop patrimonial, de utilitate publică, cu personalitate juridică, create în scopul de a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor lor și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Sistemul Camerelor de Comerț și Industrie din România deține avantaje exclusive, precum cea mai bună reprezentativitate la nivel național – există o Cameră de Comerț și Industrie în fiecare județ al țării și o ofertă de servicii de sprijin dedicate pentru comunitatea de afaceri, potențată de relația directă cu cele importante companii din fiecare județ.

Camera de Comert si Industrie Alba stă  în sprijinul comunității de afaceri din județul nostru de 30 de ani, și de 29 de ani organizează cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor, prin promovarea celor mai performante întreprinderi ale judetului Alba – TOPUL JUDEȚEAN AL FIRMELOR. Notorietatea câștigată în peste un sfert de veac și succesul de care se bucură fiecare ediție a acestei Gale a Excelenței în Afaceri, se datorează performanței unei întregi echipe, dar și partenerilor evenimentului care aduc plus valoare și conferă o identitate specifică.

Camera de Comerț si Industrie Alba va premia și anul acesta cele mai performante companii din 7 domenii de activitate – industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții. Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de județ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Sunt onorat să pot felicita, personal, antreprenori care dau dovadă de perseverență și ambiție atât la nivel județean, cât și la nivel național. Apreciem efortul pe care dumneavoastră l-ați depus și care s-a concretizat în aceste rezultate merituoase pe care Topul Județean al Firmelor vi le recunoaște și pe care le celebrăm cu această ocazie. Vom lupta în continuare pentru imaginea dumneavoastră, pentru șansa dumneavoastră, pentru a crea un climat în care mediul de afaceri sa se dezvolte optim. Ne-am implicat și ne implicăm în continuare și suntem consecvenți rolului pe care îl avem de promovare a economiei naționale și de promovare a capitalului românesc.

Corneliu Orzea președinte CCI

Confirmă prezența la eveniment

2022-11-10 2022-11-10 Europe/Bucharest Topul Firmelor 2021 The school PTFA would like to invite you to enjoy an evening of Pasta and Prosecco in November. Pavilion Allegria
Adaugă în calendar
Deja ați confirmat prezența.
×
Mulțumim, prezența dvs a fost confirmată.
×