Anunț TOPUL FIRMELOR 2019


Conjunctura națională și internațională din acest an este una deosebită din toate punctele de vedere. Consecințele acestei conjuncturi au urmări defavorabile, suportate exclusiv de societățile din mediul privat, la orice nivel, de aceea marea provocare a acestui an este de a încuraja comunitatea locală de a merge mai departe.

Preocuparea noastră va rămâne constant îndreptată înspre societățile comerciale ale județului nostru. Criza prin care trecem cu toții ne face să ne întoarcem la esență, din care să învățăm mereu că viața este imprevizibilă și putem avea parte de momente dificile, însă credem cu tărie ca imposibilul poate deveni posibil, prin muncă și determinare.

Împreună putem demonstra ca firmele din județul Alba sunt puternice, sunt lideri de piață, bine plasate la nivel național și internațional.

Anul acesta, Camera de Comerț și Industrie Alba se va plia, în funcție de contextul actual, în ceea ce privește organizarea Topului Județean al Firmelor. Vom susține în continuare și vom promova societățile județene, prin organizarea clasamentului real, realizat printr-o metodologie unitară stabilită la nivel național, preocuparea noastră cea mai importantă fiind realizarea Catalogului Topul firmelor din județul Alba, ediția XXVII.

Prin intermediul catalogului, care este cel mai bun instrument de promovare al societăților cât și a comunității de afaceri în ansamblul său, aveți posibilitatea de a achiziționa un spațiu publicitar, care va confirma performanța și va întări încrederea clienților dumneavoastră în societatea pe care o reprezentați.

Ediția a XXVI-a a clasat pe primele locuri (1-10) la nivel județean 1854 de agenți economici,  respectiv: 53 Cercetare, Dezvoltare și High Tech; 395 Industrie, 141 Agricultură, Silvicultură, Pescuit, 147 Construcții, 504 Servicii și 517 Comerț și 97 Turism.

În cazul în care sunteți interesat/ă de înscrierea/apariția în catalogul de top cu un spațiu publicitar de promovare a firmei, respectiv a produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne solicitați contractul de publicitate necesar, precum și materialul publicitar corespunzător, până în data de 30 Septembrie 2020.

Informații suplimentare pot fi obținute de la sediul Camerei de Comerț și Industrie Alba, Departament Consultanță, tel: 0258/811772, fax: 0258/811771, email: consultanta@cciaalba.ro, anca.orzea@cciaalba.ro, persoane de contact: Orzea Anca Daniela și Felea Carmen Nicoleta.

Cu stimă,

Președinte

Orzea Corneliu Gheorghe

Lasă un comentariu