Alba Iulia face curățenie cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice!


În perioada 01 – 13 octombrie, o nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice va avea loc în Alba Iulia.

Locuitorii Municipiului Alba Iulia pot preda gratuit deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la această campanie oganizată de Primăria Municipiului Alba Iulia și RoEcollect împreună cu partenerii Eco Positive , Agenția Pentru Protecția Mediului Alba, Garda de Mediu Alba și Camera de Comerț și Industrie Alba.

            „Protejarea mediului și conservarea resurselor naturale ar trebui să fie o preocupare continuă a noastră, a tuturor. Partenerii noștri- operatorii economici, au la dispoziție un serviciu gratuit si permanent prin care se pot debarasa în mod legal, de toate deseurile de echipamente electrice si electronice. Este un moment prielnic pentru „curatenie de toamna” și toată lumea ar trebui să profite de această camapanie GRATUITĂ, cu premii pe masură”, a declarat dl. Corneliu Orzea, Președinte Camera de Comerț și Industrie Alba.

            Între 01 și 13 octombrie avem ocazia să scăpăm gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), participând la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice. Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 09.00-17.00 sau la 0755 406 406 (număr cu tarif normal) și să faci o programare. Oricând poți intra pe www.roecollect.ro să plasezi o comandă de ridicare DEEE.

            Aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești pot fi aduse la Centrul permanent de Colectare DEEE Alba Iulia, strada Detunata nr. 18, de luni până vineri între orele 09:00-17:00 și sâmbătă, în intervalul 09:00-13:00.

            Tombolă pentru toti deponenții din campanie! Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare.

            Premiile oferite prin tragere la sorți sunt:

– 3 mașini de găurit cu percuție,

– 3 polizoare unghiulare,

– 3 mașini de călcat,

– 3 uscătoare de păr,

– 2 blendere,

– 1 aspirator cu sac!

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 14 octombrie, la ora 12.00, la Centrul de Colectare DEEE Alba Iulia, Strada Detunata, nr. 18.

Echipa RoEcollect Alba asigură permanent colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Lasă un comentariu